sunnuntai 10. elokuuta 2014

#toughenough? Oh Yes Sir we are!

Viikonloppu on ollut aika toiminnallinen mulla, RSB:n äijillä ja meijän Tough Viking -joukkueella Helsingissä. Mie sain kutsun Tough Vikingin järjestämään VIP-treenipäivään, jossa kokeiltaisiin hieman esteitä ja otettaisiin hieman mittaa toisistamme. Kuitenkaan, vaikka nopia olenkin, en millään pystynyt venymään ympäri Suomea täksi viikonlopuksi, joten pyysin Levi Wellness Clubin joukkueessa 6.9 kisaavia menemään tilaisuuten puolestani. Huhhuh, kyllä mulla vaan hymy nousi korviin, kun katsoin kuvia ja luin Annan selostusta.

Tässä Annan mietteet perjantaina Tough Viking treenistä:

''Tough Viking esteratapäivä alkoi Sats-Elieliltä Viikkari-paitojen jaolla. Satsilta matka alkoi kohti Kivikkoa yhteisellä bussikuljetuksella. Jännitys kohosi bussissa, kun matkan aikana hieman valotettiin tulevaa päivää, kuitenkaan paljastamatta kaikkia herkullisia yksityiskohtia.


Paikanpäällä odotti armeijan esteratoja muistuttava rata monipuolisine esteineen. Alkuun tehtiin osallistujien esittelykierros, jonka jälkeen siirryttiinkin suoraan asiaan. TIKIS Evgeni veti meille hyvän alkulämmittelyn, jonka jälkeen alkoikin tapahtua. Kouluttajamme luutnantti Jukka Saarela laskeutui keskuuteemme taivaiden halki laskuvarjolla! Cool ;) 


Jukan kanssa siirryttiinkin heti esteille ja kävimme läpi tekniikoita jokaisen esteen kohdalla. Kukin pari treenasi esteet läpi ja Jukka varmisti sivusta, että tekniikat olivat jotakuinkin hyväksyttävän näköisiä. Toki paljon hiomista jäi itse kullekin tekniikkojen osalta ja lisävinkkejä satelikin matkan varrella.


Pienen hengähdystauon jälkeen aloitettiin varsinainen skabat. Kukin pari kilpaili kahden kierroksen esteradan suoritusajassa muita pareja vastaan. Pikku bonuksena ennen rataosuutta oli oma taistelupari reppuselässä juoksemista ja punnerruksia. Kaikki parit suoriutuivat radasta loistavasti, nopeimmat alittivat 4min ja kaikki parit selvisivät radasta alle 5min. Yllättävän rankkaa! Sykkeet kyllä nousi hetkessä kattoon, eikä siinä adrenaliinihuumassa huomannut kolhuja ja naarmuja, jotka hetki suorituksen jälkeen alkoivat kivasti ilmoitella itsestään. Pienet taisteluhaavat kuuluvat asiaan!


Vaikka kyseessä olikin enemmän tai vähemmän leikkimielinen kilpailu, kaikki kannustivat hienosti toisiaan ja toisten hyvistä suorituksista oltiin aidosti iloisia! Koko päivän ajan tunnelma oli kannustava ja rento, mikä oli hienoa ja vaikutti varmasti siihen, että kaikille (ainakin uskoisin) jäi päivästä erittäin hyvä mieli! Upea aurinkoinen sää kruunasi tietysti kaiken.


Skaban jälkeen olikin jo kenttälounaan vuoro. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Vielä ryhmäkuva ja oltiinkin valmiita suuntaamaan takaisin kohti keskustaa ja Elielin aukiota.


Erikoinen ja hieno päivä! Kaikki osallistujat olivat mukana rennolla ja positiivisella asenteella eikä kilpailua otettu kuitenkaan turhan vakavasti. Syyskuussa katsotaan sitten virallisesti kuka on kuka :)''

Kiitos siis Annalle, Jarkolle ja Tough Viking -jengille!


Mie puolestani olin Rovaniemellä treenauttamassa RSB:n edustuksen miehiä. Vietiin heidän fysiikkansa äärirajoille Ounasvaaran maastossa. Täytyy sanoa, että vaikka luulin laittavani jätkät koville, niin he ovat joko todella hyviä näyttelijöitä tai sitten vain yksinkertaisesti TIKISSÄ. Kaikki äijät veti niin täysillä tän pari päivää, tosi kovalla taistelutahdolla ja voimalla! Oli kyllä kivaa vaihtelua itellekkin olla välillä ''vieraalla maalla'' ja erilaisten asiakkaiden kanssa!

Pariin päivään mahtui paljon treeniä: oli portaissa kipuamista ja kapuamista, nakeltiin kiviä pitkin mettiä, kannettiin kaveria ja puristeltiin pakaroita. Hyviä jätkiä ja mikä parhainta, heillä oli loistava henki joukkueessa!

Mäessä tehtiin paljon liikkeitä. Alla on kuva, jossa kavutaan ylös niinkuin ''Spiderman'', sen lisäksi kannettiin kaveria reppuselässä, morsiusotteella, olalla ja vaikka miten päin!




Muisteltiin vähän lapsuudesta kottikärrykävelyä ja karhukävelyä!

Kalliolla oli hyvä lankutella, punnertaa, pomppia ja venytellä!

 Mie toivon, että sain annettua jotain jätkille - uusia ideoita treenaamiseen, erilaisia tapoja tehdä asioita ja jollei muuta, niin ainakin kipeitä lihaksia. On ihan supertärkeää oman kropan kehityksen kannalta, että antaa lihaksille ja kropalle erilaisia ärsykkeitä. Yleensä turvallinen ja tuttu ympäristö ei anna siihen mahdollisuutta. Viekää itsenne aidosti äärirajoille, pois mukavuus alueelta! Erinomainen mahdollisuus siihen on tuleva RuskaBootCamp!





Tälläiseltä näytti viikonloppu treenamisen muodossa! Kiitos kaikille <3


Kohti Leviä, illalla vierailevan tähden jumppiin ja huomenna jatketaan duunia!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti