keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kokkausta Kanasäilykkeellä!

Siis whaat! Kanasäilyke? Mikä se on?

Crider Kanasäilyke, ihan uusinta uutta. Kuuma peruna urheilijoiden keskuudessa. No miepä päätin ottaa, kokeilla ja kokata kanasäilykkeellä. Eilen oli mulla junttipuntti päivä eli piti saada hyvät protskut tasapainossa hiilareitten kanssa.




 Lähetäänpäs kokkaamaan!

Aineksina tähän mun suurensuuren treenibuusti annokseen olivat:
- Crider Kanasäilyke
- Parsakaali
- Kaksi perunaa
- Puolikas sipali
- Puolikas Omena
- Yksi tomaatti
- Puolikas appelsiini (mehut)
- Mausteina mustapippuri
Sitten Purkki ja purkin sisältö tutkimukseen! Purkki oli kestävä, ihan mielessä se, että me treenajaathan kuljetellaan tuota ruokaa aika paljon paikasta A paikkaan B ;)
Kesti punnerusta

Kesti puremista
Sitten ainekset pannulle, rasvana paistossa käytin kookosrasvaa.Kaikki pannulle vaan sekaisin, pyöräytys, maustaminen ja lopuksi täräytin puolikkaan appelsiini mehut tuomaan raikkautta tähän treenibuusteriin!
Kana purkissa, ei tietenkään vastaa tuoretta kanaa. Mutta eihän tuore tonnikala ja tonnikala purkissa ole myöskään verrattavissa.  Rakenne on, ehkä verrattavissa kinkkiläisittäin kokattuun kanaan.  Kana on jokseenkin suolainen, joka on toisaalta ihan hyvä, koska me sporttarit tarvitaan paljon suolaa. Kaiken kaikkiaan, mun mielestä hyvä tuote urheilijoille jotka joutuu paljon kuljettamaan ruokaa mukanaan. Hyvä säilyvyys, hyvä pakkauskoko! Lopputulos tälle mun taidon näytteelle oli ihan oikeesti hyvän makuinen ! Rohkeesti tutkimaan ja kokeilemaan.

Ja ihan hyvä boosteri oli tämä annos loppupeleissä. Aikaa meni tässä kokkaus tuokiossa kokonaiset 11min! Hyvin suju junttipuntti eli osu ravintoarvotkin kohalleen :)  Nyt rintalihakset kipiänä kirjottelen tätä. Rock n Roll People! Bongasin Facebookista myös tän sivuston ja siellä olikin aika paljon tuttuja naamoja : Kanasäilyke Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti