tiistai 2. syyskuuta 2014

Sport&Wellness Blog Awards´14, Tough Viking + RuskaBootCamp!



Miulla on nyt teille KOLME ihan huikeeta asiaa kerrottavana!


Ensimmäinen...

Nopeimmat ovatkin jo ehkä huomanneet, että blogini on mukana Sport & Wellness Blog Awards 2014 kilpailussa! Siis aivan mahtavaa! Voitteko uskoa?  Kyllä mie oon niin mahottoman kiitollinen ja onnellinen ja tästä voi kiittää ainoastaan teitä rakkaat lukijat.  

Sport & Wellness Blog Awards 2014 järjestetään nyt  ihka ensimmäisen kerran - kyseessä on siis kisa, jossa palkitaan blogeja kahdessa kategoriassa: Sport ja Wellness. Tämä miun blogihan on ehdolla sitten Sport-osion puolella. Wautsi wau. Mieletön kunnia, JAU! 


Sikäli mikäli haluat käydä äänestämässä Fitness From The Northia, se onnistuu täältä: 


Sport & Wellness Blog Awards 2014 Äänestys


Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 € lahjakortti omavalintaiseen kylpylään kotimaassa eli kannattaa käydä äänestämässä! Jippii! 
Kuva: Arctic Film Crew



Toinen...

Ja tätä mie olen odottanut ihan hulluna, eli Tough Viking. Tämä kilpailu olisi tiedossa siis nyt lauantaina, ei herran isä sentään. Vastahan oli kesäkuu ja siihen oli vaikka kuinka kauan aikaa treenata... No arvatkaapa vaan onko tullut treenattua? No ei sitten yhtään. Me kisataan siellä pienellä joukkueella eli Levi Wellness Club -teamina, jossa miun lisäksi on juoksemassa Anna ja Jarkko. Hui, toivottavasti ne ei jätä minua yksin sinne juoksemaan, kun mulla loppuu kunto kesken :D Kaiken tämän kisaan treenaamattomuuden lisäksi miulla murtui viime viikolla pari varvasta oikiasta jalasta ja sitten mulla on ollu kauhia lenssu kohta jo viikon. Toivotaan, että ainakin lenssu menis ennen lauantaita ohi.

Mie täältä lentelen Peipon lailla Finnairin siivillä jo torstaina Helsinkiin haistelemaan kisatunnelmaa ja tulen takaisin sunnuntaina. Eli mikäli haluat tulla kannustamaan minua kisaan lauantaina, niin olen klo 10.15 lähdössä ja tapahtumahan on Helsingin Kaisaniemessä. Jos muuten vaan haluut moikata, niin otahan yhteyttä ja sovitaan tärskyt!


... Tai jos mielesi tekee mukaan kilpailuun niin vielä ehdit mukaan! Käyhän tsekkaamassa lisää tapahtumasta täältä: www.toughviking.fi

Kuva: Arctic Film Crew

Ja kolmas!

RuskaBootCamps. Ne ovat nyt totista totta ja kolkuttavat jo ihan ovella. Eli syksyn kovimmat setit ja tajunnan räjäyttävimmät treenit tärähtää käyntiin syyskuussa Levillä. RuskaBootCampit järjestetään nyt siis Levin ympäristössä! Nyt päästää kipuamaan Levi-tunturia ylös ja alas, pistetään kivet ja pölkyt koville sekä näytetään suolle, missä se suonsilmä oikein on!

Me järjestetään Syykuun aikana kolmet RuskaBootCampit ja sitten yleisönpyynnöstä laitettiin vielä yksi extra BootCamppi loka-marraskuun vaihteeseen. Käyhän tsekkaamassa lisätietoja meidän Facebook-sivuilta: RuskaBootCamp ja ilmoittaudu mukaan täältä: RuskaBootCamp ilmoittautuminen


Nyt siulla on mieletön mahdollisuus päästä kokeilemaan, mitä treenaminen luonnon omilla kuntosalivälineillä oikein on!


Pikkusen meinaa olla käet täynnä puuhaa, mutta miehän se nautin. Eihän se ole poka muuta kun tehä vaan ;)



Näihin tunnelmiin...!

Kuva: Arctic Film Crew


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti